Leren is fijn op Valckesteyn

Groepsdoelen groep 7

08-11-2017
Groep 7 heeft de afgelopen periode de groepsdoelen behaald.
Aan het begin van het schooljaar hebben de kinderen van groep 7 samen met de leerkracht twee groepsdoelen bepaald. Hier zijn zij de afgelopen weken hard mee aan de slag gegaan.

Doel 1: Wij zorgen dat we beter worden in de tempotoetsen van rekenen. In 2,5 minuut moeten we zoveel mogelijk sommen maken. We willen een gemiddelde van 30 sommen (het gemiddelde was de eerste keer 22). Uiteindelijk hebben de kinderen het gemiddelde behaald van 46! Het doel is dus makkelijk behaald.

Doel 2: Wij zorgen voor meer rust in de klas. Met behulp van de leerkracht hebben de kinderen afspraken gemaakt hoe ze er met zijn allen voor kunnen zorgen dat er meer rust komt in de groep. Elke week krijgen zij van de leerkracht een cijfer en aan het eind van de periode moet dit hoger dan een 8 zijn. Ze hebben de periode afgesloten met een 8,5!

Als beloning hebben de kinderen een filmmiddag georganiseerd. Ze hebben met zijn allen alle ramen beplakt met vuilniszakken zodat het lekker door was in de klas. En er was natuurlijk popcorn!
Het was een super gezellige en geslaagde middag!